Moonshine Jungle

(Click on ‘Continue reading’ then scroll down for English version!)
Még mindig nagyon nehéz szavakba foglalni a csütörtöki élményt. Szóban is, nem hogy írásban. Teljes volt az extázis, még a koncert után is remegtem, annyira jó volt!

This photo is from Lilla but all the others are taken by me.

This photo is from Lilla but all the others are taken by me.

It is still very difficult to put the experience of Thursday into words. Even in verbally not to talk about writing. It was full of ecstasy, it was that good I was shaking even after the concert!

Na de kezdjük a legelején. A hosszas sorban állás és várakozás után beeresztettek minket a dühöngőbe. És láss csodát, pontosan kezdték a koncertet! :O Ilyen se volt még.. A telefonom 19:59-et mutatott és az előzenekar a színpadra lépett. Őrületes volt. Nem ismertem eddig Mayer Hawthorne-t és csapatát, de meg kell mondanom, méltón állt színpadra Bruno előtt. Nagyon jó hangja van a srácnak, nagyon tehetséges, gitározott és dobolt is nekünk. Nem utolsó sorban pedig bagoly volt a vállán a kivetített képén. Ennél több nem is kellet, hogy megkedveljem. 😀 Nagyon jó fej volt és tényleg szórakoztatta a közönséget, tuti mindenkinek megjött a hangulata és a marketingje is rendben volt. Tisztában volt vele, hogy nem miatta jöttünk, hanem Bruno miatt, de addig énekeltetett minket, míg az ő számait is ugyanúgy tombolta az egész közönség, mintha évek óta rajongók lennénk. Hát én egy kicsit az is lettem. Le is töltöm mindjárt a legújabb albumját!

Háromnegyed órás műsor után jött a kötelező szünet. De itt is jóval kevesebbet kellett várni, mint mondjuk Calvin Harris és Rihanna között… Eltakarták az egész színpadot egy arany pálmafákkal teli függönnyel, az volt az igazi Holdfény dzsungel. (: És akkor dadadamm (ez egy dobpergés akarna lenni :D), szó szerint lehull a lepel és ott van a színpadon Ő és a kis néger gorillái. Egytől-egyig imádom őket. Tehetségesek, bolondok, földhöz ragadtak és imádják, amit csinálnak!

Bruno természetesen a Moonshine-nal nyitott, majd a régi és az új albumról vegyesen játszotta a számokat. Az olyan “klasszikusok”, mint a Marry You (saját videó) , Runaway Baby vagy a Billionaire nem maradhattak el, a Just The Way You Are-ból pedig egy közel 11 perces változatot kaptunk, aminek a közepén ökörködtek egyet a srácok és pózolgattak a kameráinknak meg slow motion-öztek. Egy Michael Jackson “jelmezbe” bújt rajongónak köszönhetően pedig kaptunk egy random Billie Jane-t és Dirty Diana-t (saját videó). [Köszönjük, köszönjük, köszönjük!] Finálénak pedig természetesen a Locked Out Of Heaven és a Gorilla maradt. :))

Mint mondtam, ők élvezik a zenélést és nem (csak) a pénzért csinálják. Tomboltak egyet a koncerten és ők is jól érezték magukat. Ez Bruno tweet-jéből is látszik:

Az élményen az is sokat emelt, hogy (többek között) két olyan barátnőmmel mentem el a koncertre, akiket Brunon keresztül ismerek. Ha fogalmazhatok így. Miatta álltunk le beszélgetni Twitteren, ma pedig már közel 2 éve nagyon fontos részei az életemnek és ebbe az sem akadályozott meg, hogy kb. 200 kilométerre lakunk egymástól (vagyis az egyikük már felköltözött Pestre. :D) A koncert után nehezemre esett megállni a lábamon és hangom is alig volt és zúgott a fülem, de megérte! Haza felé sétálva még üvöltött Bruno a fülembe és meg persze táncolgattam és tátogtam…csak azt felejtettem el, hogy még hajnali fél1-kor is járhatnak emberek az utcán, akik hát..elég furán néztem rám. 😀

(own video)

(English version is below the photos.)

IMG_2340 mi IMG_2323 IMG_2314 IMG_2305 bmmsjtmnanab

Let’s start at the beginning. After the lengthy standing in line they let us in the auditorium. And lo and behold, they started the show exactly in time! :O My phone was shown 19:59 and the opening act took the stage. It was crazy. I’ve never heard about Mayer Hawthorne and his team, but I must say he worth standing on stage just before Bruno. His voice is really good, he’s very talented and even played guitar and drums for us. Last but not least there was an owl on his shoulder on the photo on the screen. I didn’t need nothing else to starting to like him. 😀 They were really cool and they entertained the audience, I’m sure everyone got the mood and their marketing was not wrong either. He was aware that we didn’t come to see him but Bruno, but he made us sing until we knew his songs and the entire audience raged the way if we were fans for years. Well it’s a little bit of what happened, I kinda became a fan if I can say that.

After a 45-minute long show it came to the mandatory break. But we didn’t have to wait as long as let’s say between Calvin Harris and Rihanna in 2011… The whole stage was covered with curtain with gold palm trees; that was the real Moonshine Jungle! (: And then dadadamm (this wanted to be a drumbeat :D), they let this veil down and there was HE on the stage with his little black gorillas. I love all of them! They are all talented, crazy and down-to-earth, and they love what they do!

Bruno obviously opened with Moonshine then played mixed from his old song and from the “new” album. The “classics” like Marry You (own video), Runaway Baby or the Billionaire could not be missed and we even got a nearly 11-minute version of Just The Way You Are, in the middle of that the guys went crazy, they were fooling around, made poses to our cameras and did a slow motion. Thanks to a fan who wore a Michael Jackson “costume” we also got a random Billie Jane and Dirty Diana (own video). [Thank you, thank you, thank you!] And the finale, of course, was the Locked Out of Heaven and the Gorilla. :))

As I said before they love to make music and not do it only for the money. They raged at the concert and enjoyed every moment:

Also raised the experience that I went to the concert with (among others) two of my friends that I know through Bruno, if I may say so. We started talking about him on Twitter and now they became a very important part of my life for almost 2 years ago.
After the concert it was hard to stand on my feets, my voice was almost gone and my ears was roaring but it was worth it! I even listened Bruno during walking home, mouthed the music and danced, I just forget that even at 00:30 in the morning there are people on the streets….who looked at me really weird. 😀

KissForEver-aláírás

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s