ANTM Cycle 20

Ahogy ígértem. 😉
(Scroll down for English version)

antm1

As I promised. 😉

Úgy örültem, hogy végre fiúk is vannak a versenyben! Az elmúlt időszakban nagyon izgat a férfidivat. Van még mit tanulnom, felfedeznem a női terén is, de úgy gondolom az előbbiben több a kihívás és a világ még kevésbé nyitott rá. Hát utólag ebből a szempontból a műsor egyáltalán nem volt érdekes… (:

Már az elejétől (a 20. születésnapomon kezdték vetíteni a 20. kört, haha, jó ajándék volt) megvoltak a kedvenceim, Renee és Nina a fiúknál pedig Marvin és Phil. Talán már annak is egyértelmű, hogy kinek szurkoltam a döntőben, aki nem olvasta a cikkemet róla.

Nyilván, mint minden show műsorban, itt is elmaradhatatlan volt a manipuláció és a producerek befolyása… Az első probléma számomra az, hogy profi modellek is jelentkezhetnek. Nem gondolom, hogy ez fair azokkal szemben, akik tényleg azért jelentkeztek, mert máshol nem volt esélyük kipróbálni magukat és amúgy tényleg tehetségesek is. A nyertes Jourdan-ünk is 13 éves kora óta modellkedik, szerepelt a Seventeen magazinban és a New York fashion week kifutóján is. Nem éppen összemérhető ez a tapasztalat a teljesen kezdő versenyzőkével – hozzátenném, hogy semmivel nem készültek jobb képei, mint a többieknek, talán annyi, hogy kicsit magabiztosabb volt. Bár azért elég hisztit hallottunk a volt házasságáról. Lehet róla beszélni, persze, biztosan érdekli az embereket, meg ezzel is lehet növelni a social media pontjait, de ez nem a ValóVilág, hogy erre építsük az egész szereplésünket.

Vissza a manipulációhoz: „legjobb fotó”?! Ugye ennek senki nem dől be? Ezen a héten ő lesz a nyertes, övé legyen a legjobb kép, belőle már láttunk eleget, ő uncsi, ő nem csinál műsort, úgyhogy nekik válasszunk egy kevésbé jól sikerült képet és közülük menjen haza valaki. Máris hitelesebb, nem? Ez a show biznisz.. (:

Az egy dolog, hogy nekem emberileg sem volt szimpatikus a műsor alapján, de modellként is sokkal unalmasabbnak tartom Jourdant. Marvin rengeteget fejlődött az műsor alatt, Jourdantől végig ugyanazt kaptunk. Bár úgy néz ki, ez is elég volt. A kifutón tényleg erős, de a képei gyengék, slamposak és azt se érdemes említés nélkül hagyni, hogy egytől egyig ugyanaz az arc és karakter, mint az előző nyertes, Laura James. UNCSIII Azt hittem, ez a műsor az új felfedezéséről szól, nem a régi újrafelfedezéséről. Lehet, hogy tévedtem.

Bár, ha azt vesszük, Marvin jobban járt (leszámítva azt a 100.000$-os Guess kampányt :S). Jourdan-nek ott van a NEXT Model és Nylon, de Marvin most válogathat a modellügynökségek ajánlatai közül – egyelőre maradt Los Angeles-ben, ahol a modellkedés mellett színészetet tanul és most terveznek összeköltözni Renee-vel (juhuuu Marnee’s still alive! ♥) A december 10-én megjelenő Runway magazinban már biztosan benne lesz, a Naluda magazinnak pedig a címlapját is bezsebelte (szintén decemberi szám) és ez még csak a kezdet! (: Éljen a #BoochBlue, akárhogy is döntött a zsűri!

Itt van néhány kedvenc képem a műsorból – Some of my favorite photos from the show:
(English version is below)

antm2 antm3 antm4 antm5 antm6 antm7 antm8 antm9 antm10 antm

I was so happy that finally there are boys too in the competition! Lately I’m really interested in male fashion. I still have a lot of things to learn, explore about female fashion, but I think there are more challenges in male fashion and the world isn’t that open for it yet. Well, the show wasn’t that interesting in this way. (:

I had my favorites since the beginning (the 20th cycle’s premiere was on my 20th birthday, haha, nice gift), Renee and Nina, Marvin and Phil.

Obviously – like in every show – the manipulation and the influence of the producers were indispensable… My first problem was that professional models could apply too. I don’t think it’s fair with those who really applied because the hadn’t have any other chances but still talented. Our winner Jourdan is model too since she was 13, she had a spread on Seventeen Magazine and even worked on New York fashion week. This experience is not exactly comparable to the beginner competitor’s – I have to add that in my opinion her photos weren’t that much better than the others, maybe she was more confident but that’s it. Although we heard enough hysteria about her ex-marriage. Of course you’re able to talk about it, people are curious and it is possible to gain more social media points with a story like that, but this is not the Big Brother to built her whole part of the show on it.

Back to the manipulation: „best photo”?! Nobody fall for this, I hope! This week s/he’s gonna be the winner, let’s pick a really good photo, we seen her/him enough, s/he’s boring, s/he’s not bringig the show so pick a worse photo and let’s send home one of them. Already more authentic, right? This is show business.. (:

That’s one thing that I didn’t like her personality (only based ont he show – not judging) but I think Jourdan is way more boring. Marvin has improved a lot during the show but we received the same from Jourdan every week. Although it seems to be enough. She is really strong ont he runway, but her photos are weak and I have to mention that she’s totally the same face, same character like the last winner, Laura James. BOOORING. I thought this show is all about discovery of th new, not re-discovery the old. Maybe I was wrong.

However, if we consider Marvin got more (except that 100,000$ Guess campaign :S). Jourdan has the NEXT Model and the spread in Nylon, but Marvin can choose between the model agencies’ offers – for now he stayed in LA, where he’s studying acting while modeling and they are searching for a common apartment with Renee (hurray, Marnee’s still alive! ♥). He got a spread in Runway Magazine (coming out on 10th of Dec.) and he got the cover of Naluda magazine (also December issue) and this is all just the beginning! (: #BoochBlue powaa – whether the judges decided!

KissForEver-aláírás

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s